Ompröva verkligheten och få det du ber om!

Kronologi är bara en metod att definiera och strukturera våra liv. I själva verket sker allting samtidigt…för alla…hela tiden! Och den så kallade "verkligheten” är ingenting annat än alla de tankar vi bär inom oss om hur vår verklighet måste se ut.

Så, med andra ord - eftersom ”tiden” bara är en massa tidlösa ögonblick av ”här” och ”nu” och det är vi själva som, med hjälp av våra tankar, fyller våra ögonblick – så blir ju livet precis det vi gör det till! Och det är aldrig för sent!

Ungefär så ser lagen om attraktion ut. Du får vad du ber om, förr eller senare!

Eller, för att citera Jenny Axelsson, legitimerad attraktionscoach:

 - Lev mer i det du vill ha och låtsas som om du redan är där! Det är det som blir ditt liv!

Jenny höll igår en fantastiskt inspirerande workshop i attraktionslagen, denna vecka på det förförande temat ”attrahera drömrelationen”!

Precis som med allt annat som vi kan ”attrahera oss till” (pengar, framgång, god hälsa…), så kan vi få precis den relation som vi drömmer om – bara vi tar för givet att det är exakt så vi ska ha det! Det handlar bara om att (precis som med radiokanaler…) ställa in den ”frekvens” som svarar mot våra önskningar... Resten låter vi helt enkelt bli att lyssna till!

Fast…det är väl självklart?!


Som lekfull avslutning på kvällen fick vi alla skriva ett kärleksbrev till vår redan existerande, eller kommande partner – eller om man så ville, till sig själv!

Får se om jag vågar posta mitt…;-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0