Relationsmässan 2010

Finns det egentligen något bättre tema för en mässa än relationer ? Tror inte det…  

I vår stressade, materiellt fixerade värld behövs allt som i stället kan bidra till att utveckla våra mjuka sidor och värden. Och här utgör just våra relationer till andra människor – och till oss själva – en mycket viktig del.

På helgens Relationsmässa i Stockholm rymdes det mesta man kan tänka sig på det här området, vilket bidrog till en totalupplevelse av kärlek, värme och gemenskap. Och glädje förstås!

Förutom jag själv (som ledde speed-dejting och höll föredrag om nätdejting), så fanns alltifrån nytänkande begravningsbyråer (vikten av ett naturligt och kärleksfullt möte med döden...), till kända coacher och författare som Eva Rusz (Relationskoden), Anna Karlsson och Elisabeth Gummesson (svartsjuka) representerade.

Sådant som ”lönsamma arbetsplaster” (genom goda relationer), ”att leva i styvfamilj” och ”balans i livet” belystes också, liksom vad kroppsspråk, retorik och musik kan betyda i möten mellan människor… Bland mycket annat!



En hel del böcker på relationstemat fanns förstås till försäljning, bland annat min egen bok Nätdejting...



Så här förälskade såg kärleksparet Birgitta Ekmark och Leif Sundsvik ut, som sålde sin egen värdeladdade kortlek Kärleken på mässan...



...och här Kärleken och döden (Begravningsbyrån Grindstolpen) så fint, sida vid sida...



Svenska kyrkan bjuder på prästost...



...och strax är det dags för speed-dating!



Så här fin blev jag på pressbilden som proffsiga fotografen och journalisten Marianne Badman från Svenska kyrkan tog! Återkommer om publiceringsdatum...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0